Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, dama rodjena u znaku RAKA JE NAJKOMPLETNIJA ŽENA ZODIJAKA….

Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, dama rodjena u znaku RAKA JE NAJKOMPLETNIJA ŽENA ZODIJAKA….

1. lipnja 2017. 0 By Admin

Prijateljstvo
Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvijek nazvati da vidi jeste li dobro.

 

Trebate li nekoga da vas utješi, prijateljica Račica u tome će biti najbolja. Ona jer rame za plakanje i uvijek će znati pružiti utjehu ljudima koje vole. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvrjednijeg blaga, a i same su prijateljice koje vrijedi čuvati.

 

Izgled
Privlačne crte lica, udubljene, razmaknutije oči sivkaste ili plave boje, prćasti nos, pune usne i široki osmijeh te jaka, izražajna vilica karakteristike su lica po kojima ćete prepoznati ženu Raka. Lice joj je obično najšire između ušiju, boja puti svjetlija, odnosno žućkasta, a kosa smeđa.

Mnoge Račice imaju bujne grudi, ali ako su i male lijepo su oblikovane jer grudi su dio tijela kojim vlada ovaj ženstveni znak. Prosječne su visine s rukama i nogama vrlo vitkima kad ih se gleda u odnosu na ostatak tijela. Uz to imaju duge ruke te jake šake i stopala koja su često i velika. Imaju dugu liniju struka te raskošnije bokove i bedra.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4