Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, dama rodjena u znaku RAKA JE NAJKOMPLETNIJA ŽENA ZODIJAKA….

Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, dama rodjena u znaku RAKA JE NAJKOMPLETNIJA ŽENA ZODIJAKA….

1. lipnja 2017. 0 By Admin

Stil
Preferira tradicionalan i konvencionalan stil odijevanja s naglaskom na ženstvenost i udobnost. Tipična Račica radije će nositi tanku organzu umjesto uskog trapera i lepršave svilenkaste materijale umjesto tajica od poliestera. Bijela, blijedo plava i srebrna boja za nju su najbolji izbor.

 

Uvijek će radije biti negdje sa strane nego u centru pažnje zbog čega je gotovo nikada nećete vidjeti u nekoj prenapadnoj odjevnoj kombinaciji. S obzirom da imaju prirodno privlačne crte lice ne vole nositi puno šminke. Radije će više novaca potrošiti na kvalitetan šampon i omekšivač nego na puder jer lijepa, bujna kosa njen je najveći ponos.

 

Stil kupovine
Obožava kupovati na sniženjima i majstorica je u pronalaženju odličnih komada odjeće i obuće sniženih cijena. Krasi je sposobnost da se s ograničenim budžetom odijeva fenomenalno. Rijetko kada kupuje impulzivno jer Račica nije rastrošna i uvijek će radije prebrati po staroj garderobi ne bi li pronašla neki komad na koji je zaboravila nego otići u šoping po novi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4