Sa ovim znakovima ZABORAVITE na vezu: Ovan bi trebalo da izbegava jarca, a blizanci škorpije

Sa ovim znakovima ZABORAVITE na vezu: Ovan bi trebalo da izbegava jarca, a blizanci škorpije

1. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak (21. jun – 22. jul)

Izbegavajte strelce. Slobodni i divlji strelci će veoma lako ući u vaš život, ponekad kao tornado, Ponekad vam je to i potrebno, da isprobate nešto novo, izađete iz školjke, ali to ne može večno trajati, jer ne odgovara vašem senzibilitetu.

Može se reći da su strelci manje osetljivi, oni neće imati razumevanja kada i zašto vam je potrebno da vreme provodite sa porodicom. Rastanak će biti veoma bolan za obe strane.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ribe nisu dobar horoskopski znak za vas. Ribe su divne, odmah će vas oduševiti, oni su kao najbolji prijatelj, kojeg bi pronašli u Zemlji čuda.
Ipak, kada zagrebete malo ispod te maske, videćete tmurno raspoloženje i depresiju. Bićete iznenađeni kada usledi ta faza i nećete imati snage da se iščupate.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Klonite se vaga, kako umete i znate. Pomislili ste to je to, konačno neko ceni vaš prefinjen ukus. Prvih nekoliko izlazaka bili su poput magije. Pre nego što se opusti i postane intimnia s nekim, devica mora da zna kuda veza ide, dok je kod vage sve neodređeno i jedva da mogu da se drže plana za ručak. Kako bude prolazilo vreme izdaće vas strpljenje  i na kraju ćete se rastati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4