Žene Device: Prefinjene zavodnice i pouzdane prijateljice: Ona ne traži onog pravog, ona traži savršenog!

Žene Device: Prefinjene zavodnice i pouzdane prijateljice: Ona ne traži onog pravog, ona traži savršenog!

1. lipnja 2017. 0 By Admin

ljubav & veze

Devica je pouzdana i lojalna, te meri svaki detalj pre nego što se nekom potpuno preda. Radije će biti sama nego sa pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona eksperimentiranjima u krevetu, i voli kada partner preuzme inicijativu.

 

 

Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Pažnju posvećuje detaljima i vrlo je osetljiva na nečiji izgled. Životne parnere bira po tome koliko osećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. One su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove. U krevetu se najbolje slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

 

 

Prijateljstvo

Pouzdana, odana i uvek od pomoći, prijateljica Devica nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne u životu. Kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja uvek zna da da dobar savet, ali samo kada se traži jer ona se ne meša samoinicijativno u tuđe stvari. Ukoliko želite da joj se zahvalite na pomoći trebali bi to da uradite na diskretan i jednostavan način, jer su Device skeptične preme velikim gestovima i glasnim izlivima emocija. Više cene jednostavne i tiše izlive zahvalnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3