Žene Device: Prefinjene zavodnice i pouzdane prijateljice: Ona ne traži onog pravog, ona traži savršenog!

Žene Device: Prefinjene zavodnice i pouzdane prijateljice: Ona ne traži onog pravog, ona traži savršenog!

1. lipnja 2017. 0 By Admin

Izgled

Device, su poprilično vitke, skladne građe i skladnih crta lica, zbog čega se obično svrstavaju u lepe znakove. Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki, seksi stomak.

Stil

Device su lako uočljive jer uvek izgledaju vrlo uredno i čisto. Prefinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Tajna njihovog izgleda je u detaljima. Minimalizam joj je u prirodi. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će nositi i najležernije odevne kombinacije.

 

 

Ne voli ništa ekstremno, već jednostavne, praktične, suptilne i prilagodljive outfite. Vole da nose odeću od prirodnih materijala – svila, vuna, pamuk, lan. Uvek deluju prefinjeno, ponekad i ekscentrično, sve u zavisnosti od odevne kombinacije za koju se odluče.

 

 

cosmopolitan.rs

Stranice: 1 2 3