Na šta ste slabi: Strelčevi su skloni neveri, Škorpije su zavisne od se*sa!

Na šta ste slabi: Strelčevi su skloni neveri, Škorpije su zavisne od se*sa!

2. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak
Ovim horoskopskim znakom vlada Mesec, što ga čini žrtvom sopstvenog raspoloženja. Uopšte nije neobično za Raka da pokuša da promeni raspoloženje zloupotrebom recepta za tablete ili alkoholom. Kada su Rakovi ljuti, skloni su potiskivanju tih osećaja i to uz pomoć hrane, a da bi ostali mršavi, često će se uhvatiti cigareta.

 

 

Lav
Lavovi naprosto misle da su besmrtni, pa će sebi da ugađaju svakim mogućim porokom koga se mogu setiti, uključujući kockanje, alkohol, neveru, pušenje… Ovaj znak u svemu voli da preteruje i to sa velikim uživanjem! Lako ih je smotati komplimentima pa im vernost u vezi može biti veliki problem. Konstantno traže pažnju kako bi se osećali emocionalno stabilnim i neće se ustručavati da je potraže izvan veze ako nisu zadovoljni.

 

 

Devica
Napete i ukočene Device su najveći radoholičari Zodijaka. Takođe su sklone tome da postanu opsesivno kompulzivne i jako se uzrujavaju ako se stvari ne odvijaju onako kako su one zamislile. Takav ih stav može odvesti u alkoholizam i konzumaciju tableta za smirenje. Takođe mogu biti manijaci kad je u pitanju vežbanje. Mnogi će pripadnici ovog znaka radije pušiti nego pristati da se ugoje jer preziru višak kilograma. Smatraju da su debeli ljudi zapravo lenji.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4