Na šta ste slabi: Strelčevi su skloni neveri, Škorpije su zavisne od se*sa!

Na šta ste slabi: Strelčevi su skloni neveri, Škorpije su zavisne od se*sa!

2. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac
Ovo je napet znak koji je puno manje otporan na zavisnosti od ostalih znakova Zodijaka. Jarci su vrlo samosvesni kad je u pitanju njihovo telo i mogu postati zavisni od vežbanja. Mnogi pripadnici znaka mogu da obole od anoreksije ili bulimije, a sve u nastojanju da ostanu lepi i mršavi. Opsednutost mršavošću takođe može ovaj znak da odvede u zavisnost o cigaretama.

 

 

Vodolija
Ovaj znak obožava da iskusi nove načine razmišljanja i drugačiju percepciju na svet oko sebe. Vodolije mogu postati opsednuti aktivizmom, ljubavi prema kućnim ljubimcima i vegetarijanstvom. Neotporniji su od ostalih znakova pa, ako postanu zavisni, vrlo teško će se vratiti u normalu iz stanja ludila koje ih obuzima.

 

 

Ribe
Ribe su vodeni znak i teško će odoleti piću, a vrlo često razlog za zavisnost pronalaze u romantici i ljubavnim problemima. Oni će konzumirati alkohol da bi zaboravili bol koju im je nanela propala veza, a s obzirom da se radi o vrlo osetljivom znaku – mnoge stvari doživljavaju bolno. Tablete protiv bolova i one za smirenje biće im često nadohvat ruke jer na taj način nakratko beže od sveta.

 

 

Autor: tportal.hr

 

Stranice: 1 2 3 4