VEZA izmedju ovih 14 horoskopskih PAROVA je KATASTROFA, nisu suđeni jedni za drugo!

VEZA izmedju ovih 14 horoskopskih PAROVA je KATASTROFA, nisu suđeni jedni za drugo!

2. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak i Vodolija
Rak i Vodolia mogu osjećati privlačnost na početku veze, ali ono što ih privuče jedno drugom brzo i nestane. Vodolija teži uzbudljivom i užurbanom životu, dok Rak voli da puni baterije u svom domu. Raka često privuče Vodolija jer mu zvuči uzbudljivo čitav koncept po kom žive Vodolije, ali samo dok ne pregore u svemu tome i ne počnu da žude za samoćom koja im je potrebna.

 

 

Svima je to potrebno, ali ipak u ovakvoj vezi to postaje problem jer su u pitanju dvije osobe koje su na suprotnim stranama. Vodolija ne shvata promjene raspoloženja jednog Raka kom treba opuštanje u samoći što može prouzrokovati nerazumijevanje i nedostatak strpljenja za partnera. Vodoliji može dosaditi stil života Raka iako Rak u glavi ima mnogo toga zanimljivog pa često dolazi do nejvere.

 

 

 

Škorpija i Ovan
Škorpija i Ovan mogu upasti u razne neprilike jer su u pitanju dva veoma nezavisna znaka. U početku, ovo dvoje mogu biti potpuno obuzeti jedno drugim, s obzirom da su Ovnovi zavodljivi, a Škorpije naglašeno seksualni znak. Ipak, problem je u tome što će Ovan nastaviti da flertuje i dalje sa svima, a Škorpija je odana svojoj ljubomori i sasvim sigurno to neće prihvatati najbolje.

 

 

Bez obzira na to koliko Ovan bude pokušavao da ubijedi Škorpiju da to flertovanje ne znači ništa, Škorpija ipak nikad neće imati potpuno povjerenje u njega i biće zabrinut da će biti prevaren što će postati osnovni razlog za raskid. Ovan i Škorpija prosto teško pronalaze svoj ljubavni jezik.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6