VEZA izmedju ovih 14 horoskopskih PAROVA je KATASTROFA, nisu suđeni jedni za drugo!

VEZA izmedju ovih 14 horoskopskih PAROVA je KATASTROFA, nisu suđeni jedni za drugo!

2. lipnja 2017. 0 By Admin

Djevica i Lav
Djevica i Lav se razlikuju po pitanju načina života i trošenja novca. Lavovi vole da žive na visokoj nozi i da troše svoj novac dok Djevicama više prija štednja i izbjegavanje ekstravagantnih kupovina što ih izbacuje iz kontrole. Djevica voli da drži konce u svojim rukama, da ima raspored za sve, i da znaju dobro šta ih očekuje po pitanju finansija. Bezbrižan način života jednog Lava može da učini da se osjećaju van balansa čak do te mjere da se osjećaju potpuno ugroženo.

 

 

Djevica unosi emocije u svoj intimni život na način na koji to Lav nikad ne čini tako da ovo dvoje često ne dođu ni do tačke u kojoj dijele krevet. Oba znaka imaju tendenciju da racionalizuju svoje ponašanje i to ih lako i brzo razdvoji.

 

 

Bik i Vodolija
Bik i Vodolija imaju jako male šanse da postanu pravi par. Oba ova znaka su veoma određena u tome kako žive svoj život i teško će se žrtvovati zarad drugog tako da su na neki način osuđeni na propast čak i prije nego što i pokušaju da uđu u vezu. Vodolije su otvorene osobe, slobodnog duha, koje kroz život idu brzo i nepredvidljivo.

 

 

Bikovi, s druge strane, vole stabilnost i mogu biti i pomalo posesivni pa je lako pretpostaviti zašto ovakav spoj ne funkcioniše. Vodoliju neće zanimati Bikova potreba da ih smiri i skrasi na jednom mjestu, dok se Biku ne dopada činjenica da Vodoliju ne može da kontroliše kao i to što nisu sigurni u vjernost partnera.

 

 

Riba i Lav
Riba i Lav ne mogu da se slože po mnogim pitanjima. Dok Lav sanja velike snove i spreman je da učini nešto i da ih ostvari, Riba najčešće samo sanjari o stvarima za kojima žudi nego što će preuzeti bilo šta da svoje žudnje i ostvari. Lavu je to dosadno i veoma frustrirajuće pogotovo kada se sanjarenje pretvori u mrzovolju, a ovu osobinu Ribe Lav može da tumači i kao slabost i manjak snage. Lav traži puno pažnje što može činiti da se Riba osjeća neprijatno. Lav voli da stvari istjera na čistac dok je Riba spremna da sjedi.

 

 

 

Strijelac i Jarac
Strijelca najčešće krasi veoma opuštena i zabavna ličnost koja je kontantno u potrazi za dobrim provodom. Jarac, s druge strane, je više na zemlji kog ponekad uhvate i mračne strane ili melanholično raspoloženje. Kako su njihove bazične emocije toliko različite, oni se prosto ne razumiju.

 

 

Strijelac shvata da je Jarac suviše težak da bi s njim proveo dobre trenutke, a Jarac često Strijelca posmatra kao suviše napornog i ponekad i djetinjastog da bi shvatio njegov pogled na život. U nekim situacijama ovo dvoje mogu osjećati privlačnost različitosti jer su oboje sposobni da balansiraju intenzivno i suprotno ponašanje, ali često vide i negativne strane partnera na kojima se ne može raditi.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6