VEZA izmedju ovih 14 horoskopskih PAROVA je KATASTROFA, nisu suđeni jedni za drugo!

VEZA izmedju ovih 14 horoskopskih PAROVA je KATASTROFA, nisu suđeni jedni za drugo!

2. lipnja 2017. 0 By Admin

Vodolija i Škorpija
Vodolija i Škorpija imaju tendenciju da preuveličavaju stvari pa njihov odnos može biti prilično intenzivan. Škorpija ima tendenciju da dostigne određeni komfor i posvećenost u romantičnoj vezi dok je Vodolija avanturista koji traži uzbuđenja čak i van veze. Problem je u tome što napeta Škorpija može biti teška za Vodoliju koja može osjećati posesivnost iako traži prostor.

 

 

Teško im je i da zamisle kako nešto može da funkcioniše kada ne mogu da rade ono što žele da rade. Iako je dobro imati svoj život u vezi, važno je zapamtiti da ste i dalje u vezi. Ovo je tip veze posle koje će se partneri vjerovatno mrzjeti i najvjerovatnije neće ostati nikakav oblik prijateljstva izglađenog na pepelu propale romanse.

 

 

Djevica i Blizanci
Ovaj spoj može biti kompelentaran, ali vjerovatno je da će jedno drugo užasno nervirati. Djevica je veoma praktična dok je očigledna dvostruka ličnost Bliznca za Djevicu neshvatljiva. Blizanci žive potpuno bezbrižno i otvoreni su za promjene dok Djevica organizovano planira svoj život i u tome uživa.

 

 

Dok Blizanci potpuno pozitivno posmatraju svoj način života i ne vide ništa loše u svom ponašanju, Djevica misli da oni ne mogu da se odluče i da s drže plana. Ovo dvoje se ni u fizičkom odnosu ne mogu poklopiti jer su Blizanci otvoreni za eksperimentisanje dok je Djevica stidljiva i osetljiva. Blizanci imaju izraženu mušku energiju bilo kog da su pola, dok Djevice obilježava ženska energija.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6