Kad raskidaju Ribe izluđuju dobrotom, a Jarčevi hladnoćom

Kad raskidaju Ribe izluđuju dobrotom, a Jarčevi hladnoćom

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak

Nežni i osetljivi, Rakovi su poput prijatelja iz romantičnih komedija u koje bi heroina trebalo da se zaljubi. Oprezni su i verovatno se plaše da će vas izgubiti zbog čega im je potrebno stalno uveravanje da se to neće desiti. Žude za sigurnošću i veoma su oprezni sa novcem, što je dobro za bračnog partnera, ali ne toliko kada želite da uživate u izlasku. Takođe ih je veoma teško naterati da se otvore i smatraju da su „dubokoumni“ ili „oštećeni“. Ako vam se ovo čini kao puno posla, u pravu ste.

 

 

Lav

Tužna istina sa kojom se svako suočio tokom zabavljanja sa Lavom jeste da on ne želi da bude voljen. On želi da bude obožavan. Srećni su samo kada ih obasipate pažnjom i mogu biti jako nezreli ako se osete zapostavljenim. Nevera je čest problem, a njihova narcisoidna priroda vam može postati veoma naporna ako Lav nije zaista sjajna osoba vredna vaše pažnje.

 

 

Devica

Device toliko dobro znaju šta rade da to izluđuje. Vole da rade, a rade mnogo više nego što vole. Ako ikada raskinete sa Devicom, verovatno ćete se osećati kao negativac jer su one takođe veoma nežne i dobre.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4