Kad raskidaju Ribe izluđuju dobrotom, a Jarčevi hladnoćom

Kad raskidaju Ribe izluđuju dobrotom, a Jarčevi hladnoćom

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Vage su čuvene po svojoj kontradiktornosti. Ako vam se činilo da nikada niste mogli da pobedite u nekoj raspravi dok ste bili zajedno, instinkt vas nije varao. Svađe sa ovim znakom su uzaludne, baš kao i njihovo izbegavanje. Vage su odlične u racionalizovanju i vrlo lako će vas ubediti da prihvatite njihovo stanje stvari. Ipak, ako uspete da raskinete imaćete sreće što ste sakupili dovoljno odlučnosti da se oduprete njihovom šarmu.

 

 

Škorpija

U pitanju je verovatno vaša greška. Svi znaju u šta se upuštaju kada krenu da se zabavljaju sa Škorpijom – voleće vas strastveno, ali pakao ne može da se poredi sa besom povređene Škorpije. Veoma su intenzivne, ponosne i verovatno zarađuju više od vas. Teško je odupreti se misteriji i samopouzdanju Škorpije, ali posesivnost koju mogu da ispolje u vezi može vrlo lako da izmori mnoge. Možda je bolje da se malo odmorite i počnete da se zabavljate neko vreme sa Vodolijom.

 

 

Strelac

Ovaj znak ne voli kada je vezan ili sputan. Morate da budete spremni za selidbu na drugi kraj sveta na nekoliko meseci ili sasvim spontano prisustvujete nekom događaju u 2 sata ujutro ako želite da ih pratite. Ali ko ima vremena za to? Plus, ako manjak pažnje nije počeo da vas nervia, nema ničeg goreg po vezu od Strelčeve brutalne iskrenosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4