Od ovih kompleksa ne mogu da pobegnu: Ovna ubija strah da će zavisiti od drugih, Lav je željan ljubavi, a Blizanac prihvatanja

Od ovih kompleksa ne mogu da pobegnu: Ovna ubija strah da će zavisiti od drugih, Lav je željan ljubavi, a Blizanac prihvatanja

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak strahuje od potcenjivanja

Pripadnici ovog znaka poprilično su osetljivi na to koliko ih drugi doživljavaju važnim u svom životu. Njihova nesigurnost izlazi na videlo u situacijama u kojima se osećaju zanemareno, nevoljeno ili ako ih prozivaju da nisu nešto uradili kako treba. Tada poprimaju karakteristike “negativnog Jarca” – postaju pesimistični, povlače se u sebe i sažaljevaju se.

 

 

 

Lav strahuje da će prestati da ga vole

Gubitak položaja i javno poniženje situacije su u kojima će pripadnici ovog znaka pokazati svoje slabosti. Ukoliko se ignoršu njihove potrebe i želje, na videlo dolazi njihova unutrašnja nesigurnost – da bližnjima ne znače onoliko koliko sami smatraju da bi trebalo. Tada poprimaju karakteristike “negativnih Vodolija” – oholost, sarkazam, povlačenje u sebe i bežanje od onih koji su ga povredili.

 

 

 

Devica se boji da će je drugi “provaliti”

Pripadnici ovog znaka navikli su da imaju hladnokrvnu masku koju retko ko može da probije, ali upravo ona služi za skrivanje unutrašnjih nesigurnosti. Njihov primarni kompleks je da nisu tako dobri, vredni, sposobni ili šarmantni kako ih doživljavaju, pa osećaju stalan pritisak da održe dobar utisak. U stresnim situacijama poprimaju karakteristike “negativnih Riba” – plačljivi su, emotivni, destruktivni i histerični.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4