Ovakav muškarac umire za tobom: Možda on krije, ali za tebe bi dao život

Ovakav muškarac umire za tobom: Možda on krije, ali za tebe bi dao život

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Uvek ste imale frku da se upoznate sa njegovim roditeljima. Jao šta da obučem, kako da se ponašam za stolom, o čemu da započnem razgovor a kad je situacija obrnuta kod momaka to barem lakše ide, samo je pitanje da li oni uopšte žele da upoznaju vaše. I ne samo roditelje već i prijatelje. Ako je prošao test upoznavanja i svaki put kad vam uđe u kuću kao znak poštovanja mami donese sok, kafu ili čokoladu znajte da mu je jako stalo do vas pa preko mame želi da vas zadrži.

 

 

Što se tvojih prijatelja tiče, opušten je sa njima, priča sa njima, izlazi u grad, smeje se, đuska , opušten je kao i sa svojima je dobar znak. Zamislite samo mrguda koji stoji prekrštenih ruku pored vas, dok vi igrate sa drugaricama i posle pola sata kaže kako ga naprasno boli glava i mora kući a sutradan saznate da je poleteo kod svojih prijatelja jer se sa vama užasno smorio.

 

Dečko koji voli pamti sitnice, tipa šta si obukla za vaš prvi sastanak, koji ti je omiljeni parfem, hrana koju zajedno jedete pa čak i film koji ti je izmamio suze na licu. Pamti datume, pamti pesmu uz koju te je prvi put poljubio, kako te je pitao da budete zajedno i slično. Zna tvoj ukus i kad god te obraduje poklonom vi ste u šoku jer ste baš to dugo dugo želele da imate.

 

 

Takođe što se poklona tiče, obradovaće vas sitnicom svaki dan a ne samo kad vam je rođendan, dan zaljubljenih, dan žena ili mesečnica. Dovoljna je i žvaka, kugla sladoleda, lizalicu, vunena pena i vi ćete imati osmeh na licu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3