Ovakav muškarac umire za tobom: Možda on krije, ali za tebe bi dao život

Ovakav muškarac umire za tobom: Možda on krije, ali za tebe bi dao život

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Što se tiče večeri gledanja filmova, naručiće vam hranu ili sam je spremiti ukoliko je vešt u kuhinji. A odabir filma ostavlja na vama pa i ako bude neka klasična ljubavna komedija koju nikada ne bi sam pogledao, pogledaće sa vama, smejaće se glupim forama samo da vama bude lepo.

 

Čovek koji voli ima potrebu da vam se stalno javlja, da pita gde ste, da vam kaže gde je on. Ako je sa drugarima neće ga biti blam da vas obasipa lepim rečima i reći će jasno i glasno da svi to čuju. Ima potrebu da se javlja a ne obavezu ili naređenje od strane vas. Zvaće kad god mu nedostajete, slaće poruke, i uvek vam stavljati do znanja da je dobar u gradu i da nema devojaka oko njega ukoliko sumnjate u to.

 

Kada ste zajedno, gleda vas u oči, čačka kosu, miriše je, ljubi vrat i smeje se sa vama. Ljubi nežno, miluje po obrazu i priča koliko ste lepi. To vama diže ego, ali i daje sigurnost da je srećan sa vama i da nema potrebe da se tripujete da je suprotno u pitanju.

 

Muškarac voli delima a ne rečima iako mu je do sad došlo da vam kaže da vas voli nije rekao iz straha. Ćuti i čeka pravu priliku. A kada vam to prvi put kaže, uhvatiče vas nežno za glavu i šapnuti na uvo te dve divne reči. Ili će skrenuti pogled na drugu stranu, reći stidljivo to i toliko nerazumno da ćete ga terati da vam ponovi opet.

 

 

kakopedija.com

Stranice: 1 2 3