Ko GUBI GLAVU kad se zaljubi, a ko sve TAJI! Bik igra na sigurno, Riba ŽIVI U BAJCI, a jedan znak se PREPUŠTA emocijama tek u ZRELIJOJ DOBI

Ko GUBI GLAVU kad se zaljubi, a ko sve TAJI! Bik igra na sigurno, Riba ŽIVI U BAJCI, a jedan znak se PREPUŠTA emocijama tek u ZRELIJOJ DOBI

4. lipnja 2017. 0 By Admin

Svaki horoskopski znak drugačije doživljava zaljubljenost i na različite načine pokušava osvojiti voljenu osobu …

Ovan

Kada se zaljube, osobe rođene u ovom znaku ne kriju emocije i spremne su na sve kako bi osvojili tu osobu. Ovaj znak u ljubavi razmišlja srcem i nesebično pruža ljubav voljenoj osobi.

Zaljubljeni Ovnovi se potpuno predaju emocijama pa stalno misle na nju / njega i tada se osjećaju kao na sedmom nebu.

 

 

Bik

Bik je i po ovom pitanju vrlo proračunat. On neće izgubiti glavu zbog zaljubljenosti već će pažljivo promisliti kako impresionirati osobu u koju je zaljubljen. Svoje osjećaje ne izražava tek tako, ali kada se upusti u osvajanje daje sve od sebe da pridobije voljenu osobu.

Čak i na ljubav često gleda kroz svoj hedonizam pa će osvajati uz sjajnu večeru, probranu hranu i neko odabrano piće.

 

 

Blizanci

Kada se Blizanac zaljubi, on to želi podijeliti s cijelim svijetom, a ne bi mogao sakriti i da hoće, jer bi kao dokaz zaljubljenosti ostao na njihovom licu, osmijeh, crveni obrazi i sjaj u očima.

Možda će svojim iskrenim i neskrivenim osjećajima uplašiti potencijalnog partnera ili partnericu, međutim, Blizancima puno znači otvorenost i na taj način žele graditi i vezu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4