Nama je teško s njima, ali njima je baš tako jedino normalno – Najiritantniji znak Zodijaka

Nama je teško s njima, ali njima je baš tako jedino normalno – Najiritantniji znak Zodijaka

4. lipnja 2017. 0 By Admin

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netočnosti, suprostavljanju… Njihovi živci su pretanki, a reakcije jako burne, velika su zlopamtila, iskopat će u nekom razgovoru detalje koje bi svatko zaboravio, ali Djevica nikada i nikako.

 

 

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički točno. Posjedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora imati logike. A u emocijama je najmanje ima. Ovakve misli će ih zateći sjede glave. Ne znaju raščlaniti te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike, točnosti, Djevica gubi tlo pod nogama, tražeći oslonac.

 

 

Ne zna živjeti i hodati po nestvarnim, nerealnim stazama. Mora se sve znati i imati osnovu, početak, sredinu i kraj.

Očekuju i traže čistoću i točnost. A sami znaju biti aljkavi i netočni. Djevice najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

 

 

Sa Djevicom će svatko izgubiti. Nema šanse da budu nadjačani. Barataju podacima koje su upamtili i popakovali u nezaborav u svom mozgu. Mnoge umore svojom točnošću, ali Djevice ne umiju drugačije živjeti. Njihov um je sve sračunao i nema mjesta propustima. Jedino se tako osjećaju dobro. Nama može biti teško s njima, ali njima je tako jedino tako normalno.

 

 

Hipohondri su najčešće rođeni u ovom znaku.

Većeg papučarskog ponašanja nema nego kod Djevice i mazohistički uživaju u tome.

Novac jako vole, ali ne umiju s njim.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3