Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

4. lipnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)
Posao – Merkur na poslednjim stepenima Bika, vašeg dvanaestog polja, kao da vas sputava u svim planovima. Ukoliko želite da ostvarite ono što ste zamislili, moraćete da radite više nego do sada. Blizanci koji rešavaju poslovnu papirologiju ili važna dokumenta neka budu veoma oprezni između srede i petka. Prelazak Marsa u znak Raka, vaše polje finansija, ukazuje na prihode, ali i rashode koji prevazilaze prosek.

Ljubav – Venera u dvanaestom polju, tokom ove nedelje uvešće vas u neke zabranjene zone, koje već dugo samo posmatrate, ali nikako da zakoračite.

Zdravlje – Problemi sa kičmom i konstantan bol u leđima.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Period počinje Mesecom, vašim vladarem u konjunkciji sa Jupiterom, pa očekujte da se mnoge stvari konačno dovedu u red. Imate snage i ambicije da radite sa više od dvadeset saradnika koji moraju da podrže vaše ideje i planove. Ovo je često aspekt onih koji menjaju posao ili prelaze na bolju poziciju. Novac koji je odavno trebalo da naplatite, stići se ovih dana. Uspećete da ugovorite posao sa inostranstvom.

Ljubav – Ulazak Venere u vaše jedanaesto polje ukazuje da već dugo potiskujete simpatiju prema nekome iz okoline. Osoba sa kojom već dugo komunicirate može da vam priredi iznenađenje.

Zdravlje – Čuvajte gornje ekstremitete.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6