Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

4. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Vaša intuicija će biti maksimalno izražena i ulaskom Marsa u dvanaesto polje ukazaće vam na sve opasnosti koje vrebaju na poslu. Imaćete podršku saradnika, ali i brojne spletke onih koji nisu uz vas, zbog čega bi trebalo da budete vrlo oprezni. Inostrane kompanije žele da sarađuju, ali ne pokazuju dovoljno poverenja. Ali, kako će Venera sve vreme biti u polju karijere, uspeh neće izostati.

Ljubav – Venera u desetom polju, osim što nagoveštava interesantna dešavanja na radnom mestu, ukazuje i na osobu iz poslovnog okruženja koja vam se dopada.

Zdravlje – Stomačni problemi vas dugo muče, što izaziva dodatnu nervozu. Krajnje je vreme da posetite lekara.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)
Posao – Merkur, vladar znaka na poslednjim stepenima Bika donosi neke nepovoljne informacije, ali istovremeno vas tera na velike promene, a postoji mogućnost i da sasvim promenite karijeru. Bićete više angažovani u poslovnim projektima sa prijateljima. Kao u prethodnom, i tokom ovog meseca sreća će vam biti naklonjena, pa vas očekuje uspeh u svakom poslu.

Ljubav – Ulaskom Venere u Bika, vama trigonski znak, doći će do promena u emotivnom životu. Slobodne Device i dalje su neodlučne – da li da prihvate vezu ili da ostanu slobodne. Predstavnike znaka koji su u braku očekuje paralelna veza.

Zdravlje – Najviše će vas mučiti zglobovi i bolovi u kostima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6