Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

4. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Period počinje konjunkcijom Jupitera i Meseca u vašem prvom polju što jasno ukazuje na napredovanje u svakom poslu. Ali, Marsov ulazak u polje karijere, osim napretka, donosi i brojne sukobe i nesuglasice koje će otvoriti neka nerešena pitanja. Cela nedelja biće veoma dinamična.

Ljubav – Venera, vaš vladar ulaskom u drugi znak svog vladarstva polako stavlja stvari na svoje mesto. Od svega, možda se najbolje možete osećati u rutinskoj vezi, bez mnogo promena. Vage koje su u braku imaju problem dosade i traže nova uzbuđenja.

Zdravlje – Zbog promene vremena možete imati probleme sa krvnim pritiskom, ili ćete biti previše nervozni.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars, vladar znaka menja pravac i ulazi u Raka, znak svog triplicitetnog vladarstva, ali ujedno i svog pada, što svaku situaciju čini ili vrlo uspešnom ili neuspešnom. Da biste u poslu bili uspešni neophodno je da sarađujete sa osobama koje žive ili rade u inostranstvu. Sredina nedelje biće posebno dinamična, ukoliko planirate da putujete u inostranstvo.

Ljubav – Iako Mars, koji ulazi u Raka i Venera, koja ide prema Biku, zasnivaju svoj odnos na povoljnom aspektu, emocije će biti veoma dinamične, čak pomalo i destruktivne. Slobodne Škorpije biće okružene prijateljima, preko kojih će upoznati stabilnu osobu.

Zdravlje – Čuvajte se infekcija i prehlade.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6