Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

4. lipnja 2017. 0 By Admin

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Mesec i Jupiter, vaš vladar spojeni su u jedanaestom polju koje reprezentuje planove. Tokom ovog perioda najbitnije je da budete otvoreniji i da pokrenete ljude oko sebe, osim desetog juna kada je najbolje da ne radite ništa značajno. Ponekad ste suviše blagi, a povremeno prestrogi. Novac koji vam neko duguje, stići će krajem nedelje.

Ljubav – Morate da pronađete mehanizam za oslobađanje od dosade ili ustaljenosti, jer vam je Merkur, vladar sedmog polja na prilično napornim stepenima Bika i tek prelaskom u svoj znak moći ćete delimično da odahnete.

Zdravlje – Osim manjih problema sa žlezdama, dobro se osećate.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Mars ulazi u sedmo polje što će nepovoljno uticati na one predstavnike znaka koji moraju na razne poslovne komisije, procene i ocenjivanja. Oni koji imaju nameru da menjaju svoj status, najbolje bi bilo da to ostave za naredni, povoljniji period. Pripadnici znaka koji se bave turizmom posebno bi trebalo da budu oprezni u drugoj polovini nedelje.

Ljubav – Ulazak Marsa u sedmo polje, sa aspekta emotivnih dešavanja ravan je oluji, pa će biti velikih nesporazuma sa voljenom osobom. Period će biti zanimljiv, ali ništa manje napet samo za slobodne Jarčeve. Potrebno je da nađete meru, jer često idete iz veze u vezu.

Zdravlje – Prolazne tegobe sa nogama i kukovima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6