S ovim znakom ćete uživati ljubav kakvu nikada prije niste iskusili!

S ovim znakom ćete uživati ljubav kakvu nikada prije niste iskusili!

4. lipnja 2017. 0 By Admin

Negativne osobine

Previše tajnovit 

Ako želite uočiti Škorpiona, tražite osobu koja nosi sunčane naočale u situacijama u kojima je to potpuno nepotrebno, na primjer – kada je oblačno ili čak i noću. Znat ćete da ste u prisutnosti Škorpiona, jer kada prođete kraj njega, osjećat ćete snažnu silu koju je teško opisati.

Mnogi karakteriziraju škorpione kao “zločeste ljude”, jer odašiljemo opasnu, ali – paradoksalno – privlačnu vibraciju.

 

 

Hladan i nedostupan

Škorpioni su prokleti opsjednutošću određenim projektom ili aktivnošću rješavanja problema. To može uzrokovati da mnogi od nas izgledaju emocionalno hladni i nedostupni.

Za ljude koji tek upoznaju Škorpiona: važno je da znate da se na prvi pogled možemo činiti hladni zbog toga što se pokušavamo uskladiti s vašom osobnošću. Potrebno nam je neko vrijeme da to učinimo, ali kad se „prespojimo“ na vaš kanal, činimo to s preciznošću.

No, smetnje se često događaju zbog naše opsesivne prirode, što nas opet izaziva da se usredotočimo na druge stvari.

 

 

Manipulativan i uvredljiv

To su možda naše najveće slabosti. Škorpioni zapravo pribjegavaju manipulaciji, posebno kada su ljubomorni ili postanu ogorčeni. Kada smo u ljubavnoj vezi, očekujemo potpunu posvećenost. To je možda jako sebično, ali ako želite biti s pravim Škorpionom, to morate razumjeti.

 

 

Upozorenje: Ako otkrijemo da koketirate s drugim ljudima, a to smo u stanju osjetiti kroz naše empatične sposobnosti, morate biti oprezni. Kažem to jer ćete osjetiti gadan ubod. Učinit ćemo vaš život bijednim. Razmislite o svojim iskustvima sa Škorpionima i znat ćete da je to apsolutno točno.

 

 

Ljubomoran i pretjerano osjetljiv

Ove karakteristike idu ruku pod ruku s prethodno spomenutim osobinama. Kada smo u vezi, mi postajemo zaštitnički nastrojeni. Teško nam je koristiti racionalnu stranu mozga kada mislimo da je netko zainteresiran za vas. Također, vrlo smo osjetljivi na kritike. Zapravo, pretjerano osjetljivi.

 

 

Upozorenje: Ako nas se često previše oštro kritizira, to aktivira vrlo ružnu stranu naše ličnosti i tada tražimo osvetu. To se događa kroz manipulaciju. Ne sviđa nam se ovaj dio osobnosti i izbjegavamo ga  koristiti kad god je to moguće. Molim vas, nemojte aktivirati taj čip u nama, u protivnom – pazite se.

 

 

 

Opsesivnost i fokusiranost na sebe

Škorpioni se često optužuju za opsesivnost pa čak i narcisoidnost Na nekoj razini, to je istina. Mi postajemo opsjednuti određenim problemom, projektom ili zagonetkom i nećemo se zaustaviti u našoj potrazi za rješenjem sve dok ga ne postignemo.

 

 

Ovaj način ponašanja se često miješa s narcisoidnošću. Mogu vam reći da je to potpuno netočno. Mi posjedujemo veliku dozu empatije i suosjećanja za druge. Jednostavno smo skloni biti opsjednuti s nekim stvarima do te mjere da postaje smiješno.

Mnogi od nas imaju dijagnozu opsesivno-kompulzivnog poremećaja iz tog razloga. I dok neki od nas žele biti u središtu pažnje, većina nas bježi od toga, jer osvjetljava dijelove naše osobnosti koje želimo skriti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5