Zašto ste nepodnošljivi: Vaga je kraljica manipulacije, Vodenjak je iracionalni ekstremist, a Riba ranjeni idealist

Zašto ste nepodnošljivi: Vaga je kraljica manipulacije, Vodenjak je iracionalni ekstremist, a Riba ranjeni idealist

4. lipnja 2017. 0 By Admin
Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Vaš krajnji nedostatak takta i diplomacije trebao bi dovesti do toga da vas svi mrze, ali iz nekog  razloga, imate vatrenu, magnetičnu osobnost koja privlači ljude. Kao što moljca privlači plamen. Volite brutalnu iskrenost i ta ljubav prema njoj putuje u jednom smjeru – iz vaših vlastitih usta.

 

 

Unatoč vašem nevjerojatnom talentu da budete tupi, imate zapanjujuću nesposobnost prihvaćanja konstruktivnih kritika. Vaša je tendencija precijeniti gotovo sve o sebi. Vi nikada ne učinite ništa pogrešno, jer u vašoj glavi, uvijek je netko drugi kriv.

Dobra stvar je što ste tako jedinstvena, živa osoba sa smislom za avanturu, inače bi se vaša sklonost nedosljednosti, neoprezu i impulzivnom ponašanju mogla smatrati nemarom ili glupošću. Zapravo, još uvijek se na neki način i smatra.

 

 

Jarac (22. prosinac – 19. siječnja)

Vi imate osobnost panja. Od svih znakova, vi ste najdosadniji. Uvijek ćete vidjeti čašu polupraznu i ništa vas neće uvjeriti u suprotno. Ubijate svu živost na zabavama, možete isisati svjetlo iz najsunčanijeg dana.

 

 

Vi nikada niste učinili ništa spontano u cijelom svom životu i prilično ste sigurni da je vaš nemaštovit način obavljanja stvari ispravan put za sve. Vi ste toliko zaokupljeni sobom da vjerojatno ni ne primjećujete koliko se  ljudi trude izbjeći vašu prisutnost.

 

 

Vi ste duboko u skladu sa svojim bogatim emocionalnim dubinama i možete beskrajno naricati o bilo čemu, sve dok to ima veze s vama. Imate zapanjujuću nesposobnost suosjećanja s drugima, a njihovu bol gledate samo radi usporedbe sa svojom vječnom patnjom.

 

 

Neki kažu da ste sramežljivi – ali zapravo i niste, vi ste potpuno zaokupljeni samim sobom i anti – socijalni ste. Dovoljno je reći – nemate nikakvih socijalnih vještina i provodite puno vremena u samoći, jer ste svoja vlastita omiljena osoba.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6