AKO JE VAŠ PARTNER ROĐENU OVOM ZNAKU: Neka vam je Bog u pomoći..

AKO JE VAŠ PARTNER ROĐENU OVOM ZNAKU: Neka vam je Bog u pomoći..

5. lipnja 2017. 0 By Admin

7. Volimo strastveno

Brzo i entuzijastično se zaljubljujemo i volimo sa dubokom strašću. Mi volimo ljubav. Kada smo zaljubljeni, druga osoba će to znati i osetiti u dubini svoje duše.

 

 

8. Život nas uzbuđuje

Iskreno, mi smo uzbuđeni zbog svega: putovanja, književnosti, pozorišta, zanimljivih ljudi, sveta, vas. Većina stvari nas uzbuđuje i želimo punom snagom da uskočimo u sve to. To je razlog zašto smo ljudi s velikom slikom (pod broj 5) – ako se bavimo trivijalnostima, nećemo imati vremena da iskusimo život u potpunosti.

 

 

9. Mi smo odani

Ne zezaj se s našim prijateljima. Ne zezaj se s onim koga volimo. Možemo da zameramo godinama, ljudi. Godinama. A ono što nam nedostaje u fizičkoj snazi, mi nadoknađujemo rečima – dokrajčićemo vas našim jezikom. Neprijatelji naših prijatelja su i naši neprijatelji. Upozoreni ste.

 

 

10. Mi smo napadni

To je samo lep način da se kaže da govorimo gotovo sve što želimo, pogotovo kada smo s ljudima koji nas znaju jako dobro. Mogli bismo da se suzdržimo ispred vaših roditelja ili vašeg šefa, jer navodno “suzdržanost” je društvena norma (ko zna?), ali morate da znate da je nama užasno teško da prećutimo neke stvari i ne kažemo kako se osećamo. Najbolje što možete da učinite jeste da uskočite i spasite nas pre nego što eksplodiramo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4