Astrološke prognoze dan po dan: od 5. do 12. juna: Uživajte u ljubavi, miru i tišini, a vikend vam donosi divna iznenađenja!

Astrološke prognoze dan po dan: od 5. do 12. juna: Uživajte u ljubavi, miru i tišini, a vikend vam donosi divna iznenađenja!

5. lipnja 2017. 0 By Admin

Ali opet, u petak će Venera napraviti egzaktan sekstil sa Marsom, pa uživajte u strastima i ljubavnim susretima toga dana, bez obaveza, opterećenja i očekivanja. Uzmite ono što vam se nudi, dajte od sebe onoliko koliko želite i više, nemojte planirati sutra, ne razmišljajte o juče, budite u tom trenutku u kojem ste, sa onim koji je tu kraj vas i jednostavno uživajte.

 

 

Kada ne bi imali očekivanja mnogi bi odnosi uspeli. Često pravimo prevelike planove, očekujemo od drugih ono što mi želimo, ne pružajući šansu drugoj osobi da pokaže svoju osobenost, i kada se dogodi da se pre ili kasnije suočimo sa njom i onim što ona želi, bude prekasno, a očekivanja se pretvore u razočaranja.

 

Vikend je idealan da se malo odmorite, da se opustite, umirite (Mesec u Jarcu). Jupiter je retrogradan, pa će vas vratiti iskonskim željama, ali sebi samima. Vaga je znak balansa, pa je vikend odličan za uspostavljanje harmonije i sklada, kako u odnosima sa drugim ljudima, partnerom tako i u onom najvažnijem odnosu – odnosu sa samim sobom. Zato, budite u miru, u ljubavi, u tišini i neka vam ona donese najveće spoznaje o sreći, radosti i blagostanju.

 

Izvor: Profesionalna astrologija

Stranice: 1 2 3