DOBRO OTVORITE OČI: Razlika između „frajera za  izlaske” i „muškarca za čitav život” …

DOBRO OTVORITE OČI: Razlika između „frajera za izlaske” i „muškarca za čitav život” …

5. lipnja 2017. 0 By Admin

Frajer za seks će se samo najednom promijeniti

Frajer za seks će se samo najednom promijeniti, jer će mu postati sve previše, a ti nećeš ni primjetiti. Viđat ćete se kada njemu bude odgovaralo, jer te pridobio, jer si se ludo zaljubila, a ti ćeš svaki put poletjeti k njemu.

 

 

On će te svaki put tako šarmantno ponovno zavesti da nećeš imati vremena pitati ga zašto se niste vidjeli jučer kada si ti htjela. A upravo je to znak da je on svršio s tobom, jer on ima svoj način rada sa ženama, on se ne zaljubljuje.

 

 

On nema „obvezu”. Dok muškarac za vezu ili možda za zauvijek, je onaj tip muškarca koji započinje polako. On će u početku biti plašljiv, možda i rezerviran, slušat će. Pazit će da ne kaže ni previše ni premalo. Neće te daviti s poljupcima i zagrljajima na prvom spoju. On te neće oboriti s nogu odmah na prvu.

 

 

Ti ćeš biti pomalo stidljiva

Ti ćeš biti pomalo stidljiva, zapitkivat ćeš se, nećeš znati zašto je takav, povučen. Pitat ćeš se što skriva, je li iskren? No, kod prave ljubavi ništa ne ide naglo, snažno, odmah sve na pladnju, strasno, treba vremena da raste i da procvjeta. Ne širi se brzinom svjetlosti, ali je divno kada ju promatraš od pupoljka, do cvjeta.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3