U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

JARAC

Hrana
Psihički pritisak preti da vas savlada, ali se vi ne date tek tako lako. Trudićete se da i ove nedelje ne skrenete sa puta dijete ili novih navika koje ste uveli po pitanju ishrane. Samo jedan savet – više jedite „kašikom“, a manje pržite, pohujte.

 
Ljubav
Mars je od ove sedmice u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka. Moraćete da naučite da u narednom periodu podnesete povremeni pritisak koji bi voljena osoba mogla vršiti na vas. Potrudite se da u ovakvim momentima ne reagujete brzo, već da ih shvatite kao trenutnu partnerovu potrebu da se „izduva“. S druge strane, neko može „baciti oko“ na vas – samo od vas zavisi da li ćete pristati da se uplićete u nešto tog tipa. Ukoliko ste usamljeni, Venera ove nedelje ulazi u vaše polje ljubavi, životnih zadovoljstava. Sigurno je da je jedan lep period pred vama – vreme kada ćete više biti „na meti“ udvarača, ali i dani kada ćete se osećati bolje nego inače. Samo od vas će zavisiti kada ćete biti spremni da nekome ko vas obleće, date šansu. U svakom slučaju, veze započete tokom ove sedmice, mogu imati trajnost i stabilnost. Na vam je ostalo….

 

 
Posao
U polje poslovnih obaveza ove sedmice ulazi i Merkur, pored Sunca koje već neko vreme tranzitira ovde. U suštini, fokus bi u narednom periodu bio na tome da se potrudite da sve što imate završite na vreme, da budete maksimalno posvećeni i odgovorni. Ovo vam na vreme napominjem, jer ćete u jednom trenutku u nekom narednom periodu doći u „cajtnot“, pa je neophodno da budete ažurni, pogotovo kada je neka papirologija ili dogovori sa saradnicima u pitanju. U suštini, promene u poslovnom segmentu polako zaživljavaju. Nije to još uvek ništa spektakularno, ali ćete makar videti prve pomake na bolje.

 
Novac
Bolji prilivi novca tokom ovog perioda. Imaćete i nešto više sreće, pa će vam pare dolaziti baš u momentu kada su vam najpotrebnije.

 
Zdravlje
Dobar period u zdravstvenom segmentu, bar kada je fizički deo u pitanju. Što se tiče psihičke stabilnosti….pa, povremeno vam zaista nije lako.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12