U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

Hrana
Ne smete da upadate u svoje, nadaleko čuvene „statične faze“, jer tada ne radite ništa drugo, nego se samo zatrpavate hranom. Izađite iz kuće, družite se, krećite se – to će vam doneti bolje raspoloženje, pa će biti lakše i apetit držati pod kontrolom.

 

 
Ljubav
Generalno gledano – na vašem ljubavnom nebu tokom ove sedmice ne bi trebalo da bude nekih tamnih oblaka. Osim, naravno – ukoliko vi ne naterate da sve „zagrmi“ i to nekom svojom impulsivnom reakcijom, potenciranjem svađe iz vedra neba, ili potpuno neuračunljivim ponašanjem prema voljenoj osobi. U suštini – vi se smirite i sredite, i sve će funkcionisati baš kako treba. Možda je trenutno najbolji „lek“ to da sa voljenom osobom češće izlazite, budete van kuće, jer će na taj način ova vaša potreba „da napravite haos“ bledeti i nestajati. Ukoliko ste usamljeni, u vaše polje ljubavi i znak Blizanaca ulazi planeta Merkur, koja njime i vlada. Nastavlja se period češćih kontakata sa suprotnim polom, intenzivnijih izlazaka i dobrog osećaja. Od vas zavisi u kom ćete pravcu „terati“ priče sa osobama koje vam se sada pojavljuju.

 
Posao
I ova vam sedmica u poslovnom segmentu pruža korektne prilike. Naglašena je vaša kreativnost, maštovitost, puni ste ideja „ko šipak koštica“ i jedino što je potrebno uraditi, jeste da krenete da nešto od ovoga i realizujete. Doduše, to je lakše reći nego učiniti, ali imate dovoljno volje i istrajnosti, pa ćete svakako nešto uspeti da pokrenete. Neki od vas u ovom periodu mogu se dohvatiti još jednog, dodatnog posla, koji će se vrlo brzo pokazati kao jako isplativ. Mars u polju poslovne svakodnevice traži od vas da budete smireniji u kontaktu sa kolegama i saradnicima. Ne nervozite se i rešavajte stvari mirnim putem.

 
Novac
Nije vam bajno što se novca tiče, jer iako su prilivi više nego korektni, odjednom imate velike troškove i odliv novca. Šta da se radi, dođu takvi dani….

 
Zdravlje
Mars u polju zdravlja baš i nije najpogodnije imati. Savetuje vam se da u narednom periodu više vodite računa o sebi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12