U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

RIBE

Hrana
U prvim danima ove sedmice baš vas može uhvatiti potreba za slatkišima i za obilnijom hranom, koju teško da ćete uspeti da kontrolišete. No, kada stanete na vagu, brzo ćete se „opasuljiti“ i shvatiti da je vreme da se povuče ručna kočnica…

 
Ljubav
Od kraja ove sedmice Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, kreće direktnim hodom i vi izlazite iz višemesečnog, uglavnom nepovoljnog perioda kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Tokom ove sedmice sa partnerom ćete funkcionisati po „vruće-hladno“ principu. Red odlične komunikacije, dogovora, strasti….a onda pad, nezadovoljstvo, neispunjenost. Nemojte dozvoliti sebi da mnogo „klackate“ u psihičkom smislu, shvatite da je ostalo još samo malo do vašeg boljeg, optimističnijeg i vedrijeg raspoloženja. Ukoliko ste usamljeni, vaše treće polje – komunikacije, dogovora, pokreta, komšiluka, obogaćeno je tranzitom Venere, a Mars se „smestio“ u vaše polje ljubavi. Pred vama su dani novih poznanstava, lepih kontakata sa suprotnim polom i naravno – velikih mogućnosti da se istinski zagrejete za nekog.

 
Posao
Pun Mesec u polju karijere u konjukciji sa Saturnom može delovati dvojako na vas. Možete shvatiti da je potrebno da se još čeka na ostvarenje nekih vaših želja po pitanju promene pozicije, radnog mesta. Takođe, može delovati kroz nešto komplikovaniji kontakt sa nadređenima, jer vi nećete više moći da se uzdržavate i reći ćete im ono što zaista mislite o njima. Ako već dođe do ovog drugog slučaja, potrudite se da budete nežni – ipak vam je Venera trenutno u polju komunikacije, pa se sve može reći na neki lepši način. Generalno gledano – ulazite u period pojačanih kontakata sa saradnicima, boljeg funkcionisanja sa poslovnim partnerima, a kod nezaposlenih će se lakše otvarati mogućnosti za pronalaženje posla.

 
Novac
Novac vam može dolaziti, doduše u manjoj meri, sa više strana. Aktiviraće se dodatni poslovi, pa ćete biti u nešto boljoj situaciji.

 
Zdravlje
Zdravstveni segment nije loš, samo je potrebno da ostvarite jaču psihičku stabilnost. Tu nekako uvek „klackate“, a stres i nezadovoljstvo onda vuku sve ostalo….

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12