U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Hrana
Polje hrane je naglašeno Marsom, a polje podsvesti Venerom, tako da u ovom periodu možete svoje frustracije, zabrinutost ili nezadovoljstvo „daviti“ preteranim uživanjem u hrani. Ono što vam ide na ruku je povećano trošenje energije, pa ćete makar jedan deo ovog „viška kalorija“ uspeti da izbacite kroz aktivnost.

 
Ljubav
Ukoliko ste u emotivnim relacijama, ulaskom vašeg vladara Merkura u polje ličnosti, dolazite u fazu u kojoj možete na lakši i jednostavniji način uneti neke pozitivne elemente u odnos sa partnerom. Doduše, biće vam povremeno teško da drugu stranu „pokrenete na akciju“ i to zato što planeta koja vlada partnerima, Jupiter, tek na samom kraju nedelje kreće direktnim hodom. U prevodu – partner će vas čuti, ali možda neće odreagovati u pravom trenutku ili na pravi način. No, to ne znači da treba odustati od pokušaja da promenite nešto na bolje. Ukoliko ste usamljeni, vladarka polja ljubavi, planeta Venera, trenutno vam je „iza leđa“, što znači da ćete se teže emotivno otvarati i da će vam biti potrebno više vremena da se istinski zainteresujete za nekog. Ipak, ovo vas neće sprečiti da tokom ove sedmice budete vrlo aktivni, u pokretu, u društvu svojih prijatelja i dobroj zabavi.

 
Posao
Pun Mesec u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava koji se dešava polovinom ove sedmice može na dnevni red izbaciti neke neprijatne istine, ali i probleme u postojećim saradnjama. Ipak, zbog pozicije vašeg vladara Merkura, koji je trenutno u vašem polju ličnosti, možete „ispeglati“ bilo kakvu neugodnu situaciju snalažljivošću, brzim razmišljanjem i još bržim delovanjem. Iako nestabilan period, ovo ipak jeste vreme da se pokrenete po pitanju realizacije nekih poslovnih projekata i planova. Lako stupate u kontakt sa drugima i u ovom periodu se potrudite da proširite listu saradnika.

 
Novac
Malo stabilnija situacija po pitanju finansija doneće vam da se oraspoložite i donekle opustite. Bez problema ćete nabaviti sumu koja vam je potrebna za vraćanje nekog duga.
Zdravlje

 
Prevelik unos kalorija i preobilni obroci mogu vas činiti pospanim, statičnim. Povedite računa o ishrani i pokušajte da što više budete na svežem vazduhu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12