U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV

Hrana
Vaše će polje podsvesti duži naredni period biti naglašeno tranzitnim Marsom, pa se potrudite da ne jedete na nervnoj bazi, jer vam ovo može izazivati samo probleme sa varenjem, nadimanjem, generalno – stomačnim delom.

 
Ljubav
Imate osećaj da je odnos sa voljenom osobom samo površinski dobar i da vas dvoje zaobilazite u širokom luku neke, iole ozbiljnije teme i probleme koji stoje i samo čekaju da se aktiviraju. Neću reći da je ovaj vaš osećaj daleko od istine, ali mogu da preporučim da pokušate da razgovarate sa partnerom o onome što vas muči. Bolje je neke stvari rešiti odmah, nego čekati da se nakupe, nagomilaju – onda ćete imati problem koji će verovatno biti mnogo kompleksniji nego sada. Ukoliko ste usamljeni, najviše su vam naglašena polja prijatelja i karijere. U ovo prvo je ušao tranzitni Merkur, pa vam se otvara prilika da budete mnogo aktivniji u izlascima i druženju, a u ovo drugo je ušla tranzitna Venera, pa vas može iznenaditi inicijativa nekog kolege ili koleginice prema vama. Opustite se, dozvolite sebi da uživate u novim poznanstvima i kontaktima sa suprotnim polom.

 
Posao
Mars u polju podsvesti povremeno neće delovati baš podsticajno na vaše samopouzdanje, ili će činiti da s razlogom, ili bez njega – strahujete od konkurencije. Vaše akcije u ovom periodu moraju biti promišljene, a ukoliko sami niste sigurni šta da odlučite, preporučuje vam se da potražite savet prijatelja ili nekoga ko vam je jako naklonjen. Generalno gledano – polje podrške od drugih vam je izuzetno jako u ovom periodu i možda je i najbolje da vas drugi usmeravaju, da vi ne biste napravili grešku nekim potencijalno ishitrenim potezom. Neko će vam predložiti partnerstvo. Razmislite o ovoj opciji.

 
Novac
Korektna situacija u finansijskom segmentu. Novac vam stiže taman na vreme. Doduše, veći deo priliva će otići na dugovanja, ali šta da se radi…..

 
Zdravlje
Kod starije populacije mogu početi da se javljaju manje tegobe hroničnog tipa. Nemojte ih zanemarivati, pošto pokazuju tendenciju da jačaju u narednom periodu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12