U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

DEVICA

Hrana
Čeka vas veći odliv energije preko poslovnog segmenta, pa je potrebno da je nadoknađujete kroz kvalitetne i raznovrsne obroke, koji će biti redovni. Više žitarica, više mlečnih proizvoda, naročito mladog sira i kefira. Iako niste neki ljubitelj ribe, potrudite se da je makar povremeno imate na trpezi.

 
Ljubav
Vaš vladar i vladar polja partnerstava su od ove sedmice u trigonskom aspektu, što donosi da vi i voljena osoba možete lakše da funkcionišete i eventualno rešite i probleme iz prethodnog perioda. Ono što je u ovakvoj situaciji pomalo nezgodno, jeste da ćete vi lično morati da pravite veće kompromise i da pristajete na nešto, što vam u ovim danima možda i ne odgovara. Osim ako su to zaista krupne stvari, ipak vam se savetuje da pokušate da se prilagodite, jer će ovo jako brzo dati rezultate. Itekako će vam prijati mir koji je sada lako dostignuti sa voljenom osobom. Brzo ćete shvatiti da ne žalite zbog ustupaka koje ste napravili. Ukoliko ste usamljeni, planeta ljubavi Venera je u dobrom aspektu na vaše polje ličnosti. Neka potencijalna emotivna priča počeće već tokom ove sedmice da se „vrzma“ oko vas. Nigde ne žurite, pustite da se sve polako razvija i ide svojim tokom.

 
Posao
Od ove sedmice, Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, ulazi u polje karijere i pozicije. Tokom ove sedmice pred vama će se otvoriti mogućnosti da otvorite nove poslovne pregovore u kojima bi vam zdušno pomogla osoba koju smatrate autoritetom ili joj bezrezervno verujete. U ovom periodu možete napraviti grešku jedino ako žurite i ako ne sagledavate stvari sa svih strana. Uključite više svoju racionalnu i analitičnu prirodu. Tokom ove nedelje možete dobiti poslovnu ponudu za dodatni ili povremeni rad sa stranom firmom ili inostranstvom. Proverite da li ćete ovo moći da uklopite u postojeće obaveze.

 
Novac
Finansijski priliv koji stiže do vas tokom ove sedmice jeste nešto što ste očekivali duže vreme i konačno ćete moći da se rasteretite po pitanju nekih dugova.

 
Zdravlje
Kod mlađih pripadnika znaka – odlična zdravstvena situacija. Stariji bi mogli da imaju prolazne tegobe sa glavoboljom ili nervozom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12