U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Hrana
Nervoza će u ovom periodu biti izraženija nego inače. Dvojako ćete funkcionisati – ili ćete jesti na nervnoj bazi, ili ćete preskakati obroke, u potpunosti zaboravljajući na hranu. Niti jedno niti drugo vam ne ide u prilog. Pokušajte da uradite nešto po ovom pitanju.

 
Ljubav
Pun Mesec u polju komunikacije, razgovora, a u konjukciji sa Saturnom može u vašim emotivnim relacijama izneti na dnevni red neke istine, ali i potrebu da sredite odnos u kojem ste. Vaša vladarka je ušla u znak Bika i vaše polje promena i kriza, pa je sada pravi trenutak da prvo sebe preispitate i shvatite šta je ono što želite kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Dobar kontakt Venere sa Marsom daje vam mogućnosti da se sa voljenom osobom usaglasite, da se više okrenete zajedništvu, strasti i da potaknete emociju između vas dvoje. Ukoliko ste usamljeni, otvorićete se prema nekom ko vas jako privlači, ali je moguće da nećete dobiti pozitivan odgovor. Nadam se da grešim….Možda je bolje da to „otvaranje“ ostavite za drugi deo nedelje, u tom slučaju biste prošli bolje. Svakako, vi ulazite u novu životnu fazu i moguće je da uskoro uđete u emotivnu priču.

 
Posao
Usmerite svoje aktivnosti na kontakte i saradnju sa strancima, jer u ovoj nedelji tu možete izvući najviše koristi. Mars u polju karijere vam ne ide na ruku, jer je u kvadratnom aspektu na vaš znak, pa je itekako moguće da tenzija u poslovnom segmentu bude itekako prisutna. Jednim delom ćete vi ovo uspeti da smirujete svojom pozitivnošću, mirnim stavom i promišljenošću, ali ipak budite obazrivi. Jupiter u vašem polju ličnosti tek krajem nedelje kreće direktnim hodom, i moguće je da će vam se činiti da ovoj nedelji, ali i nekim problemima u njoj, nema kraja….

 
Novac
Pare vas hoće i to ni u ovoj nedelji neće biti sporno. Druga je stvar što će taj novac odlaziti, ali ovog puta ne na dugove, već na neka ulaganja ili nešto što planirate da uradite oko kuće.

 
Zdravlje
Promenljiva zdravstvena situacija tokom ovog perioda pratiće vas iz dana u dan. U jednom trenutku – puni energije, mirni i stabilni….već u narednom – nervozni, samo što ne ujedate…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12