U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Hrana
Pun Mesec u vašem znaku tokom ove nedelje, i to u konjukciji sa malefičnim Saturnom, svakako neće pozitivno uticati na vaš odnos prema hrani. Ili ćete zbog manjka vremena zaboravljati da jedete, ili ćete neumereno „trpati u sebe“ sve što se postavi pred vas.

 
Ljubav
Pun Mesec u vašem polju ličnosti uglavnom neće imati pozitivan efekat na vaše emotivne relacije. Može vam doneti osećaj da više ne možete da se borite sa nekim situacijama, ili potpuni pad optimizma po pitanju nastavka emotivnog odnosa u kojem ste. Takođe, može na dnevni red izneti neke neprijatne istine koje ćete morati da priznate sami sebi ili će se to dogoditi u razgovoru sa partnerom. Ova je nedelja u potpunosti „šarena“ kada su emotivni odnosi u pitanju – u jednom trenutku vam sledi pad, već u narednom dizanje, ali kratkotrajno. Generalno gledano – sigurno je da nećete biti naročito mirni. Jedino rešenje je da vi i partner pokušate, koliko god je to u vašoj moći, da pronađete zajednički jezik po pitanjima koja vas svakodnevno opterećuju. Ukoliko ste slobodni, vaše polje poslovne svakodnevice ugostilo je tranzitnu Veneru. Preko poslovnog segmenta sada možete imati nova poznanstva i ljubavne šanse.

 
Posao
Neki pomaci na bolje se evidentno dešavaju u poslovnom segmentu. Ipak, osećaj neispunjenosti i toga da se prava rešenja ni ne naziru, pratiće vas i ove sedmice. No, krajem nedelje vladar vašeg znaka, planeta Jupiter, kreće direktnim hodom i budite sigurni da ćete se već u narednom periodu osećati mnogo optimističnije i življe. Venera u polju poslovne svakodnevice donosi vam dobre šanse i neke nove ponude, koje svakako treba uzeti u obzir i razmatranje, jer vam nude stabilnost i dobru finansijsku potporu. Budite otvoreni za savete od strane osoba koje vas cene i poštuju ono što radite.

 
Novac
Vrlo brzo će krenuti stabilniji finansijski period. Neke prve naznake ćete videti već tokom ove nedelje, jer će vam novac koji očekujete doći baš u pravom momentu.

 
Zdravlje
Morate nešto promeniti u odnosu prema sebi, i svojim životnim navikama. Nemojte upadati u melanholična, statična, poludepresivna stanja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12