Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Blizanci započinju svoju vladavinu i za njih je ovo izuzetno važan mjesec! Sada je vrlo važan momenat da se pokrenete u svim pravcima. Novih planova je na pretek pa će samo biti pitanje hoćete li imati vremena za realizaciju svega zacrtanog.

 

 

Opozicija Marsa i Saturna se događala u vašem znaku i opteretila je vaše odnose s drugim ljudima. Veliko čišćenje je provedeno i sada se stvari stišavaju. Od 5. lipnja se polako vraćate u kolosijek. Imate priliku započeti nove poslovne suradnje, što će se pokazati vrlo dobrim u vremenu koje dolazi. Sve dogovore obavljajte nakon 6. lipnja i sve će ići kako ste planirali.

 

 

Kada je riječ o emocijama, spomenuta opozicija Marsa i Saturna je donijela završetke nekih odnosa. Sada je trenutak da učinite ono što ste dugo odlagali učiniti, a to je da date šansu sebi za nov početak. Odnos koji je prijateljski, a počinje prerastati u nešto više vas veoma uzbuđuje. Za sada sve stoji u tajnosti, ali kako vrijeme bude prolazilo i ta će se situacija mijenjati.

 

 

Pripadnici znaka koji su u dugoj vezi ili braku, ili rješavaju dugogodišnji problem ili je odnosu došao kraj. Jupiter 10. lipnja kreće izravno, kroz vaše polje ljubavi pa će stvari konačno postati bolje, ljepše i jasnije. Za vas tada kreće razdoblje strasti i emocija.

Problemi s kostima i zubima.

Rak

Rakovi su ušli u razdoblje godine u kojem se intenzivno pripremaju za velike stvari. Sada ste u fazi zatišja pred buru. Povukli ste se, nakratko, kako biste vidjeli situaciju iz svih kutova. U poslovnom smislu je to mudra odluka, jer vas iza 5. lipnja očekuje ekspanzija na svim poljima i razdoblje akcije!

 

 

Mars je 5. lipnja ušao u vaš znak, te će vas pogurati naprijed, ka rješavanju poslovne pozicije na trajnoj osnovi. Bit ćete manje tolerantni i otvoreno reći što vam smeta i na što ljudi s vama mogu računati. Vaši poslovno financijski planovi će se ubrzano početi realizirati.

 

 

Kada je riječ o ljubavi – i tu ste se primirili, čekate pravi trenutak za djelovanje. Prethodna četiri mjeseca Venerinog boravka u znaku Ovna su vas dosta iscrpila, neke lekcije ste naučili, te je sada vrijeme da naučeno primijenite. Venera 6. lipnja mijenja znak i ulazi u vaše polje planova pa će ljubavni planovi dobiti na značaju, a okolnosti praviti priču za vas.

 

 

Netko iz kruga prijatelja može pokazati interes za vas, a zanimljive osobe možete upoznati preko prijatelja. Zauzeti će stabilizirati situaciju u vezi. Razdoblje velikih promjena kuca na vrata.

 

 

Starijim pripadnicima znaka, reumatozni problemi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6