Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Lav

Lavovi imaju priliku tijekom ovog mjeseca realizirati veliki dio svojih poslovnih planova. Od početka mjeseca će vam situacija ići na ruku. Poslije 5. lipnja se pripazite ljudi koji vam se predstavljaju kao prijatelji, a rade protiv vas.

 

 

Financijska stabilnost vas očekuje od polovice mjeseca. Problemi sa suradnicima se lagano rješavaju.

U ljubavi stvari kreću na bolje od 10. lipnja. Bit ćete u prilici da konačno uspostavite dobru komunikaciju s partnerom. Ako ste sami, ovaj mjesec vam donosi priliku da zanimljive osobe upoznate preko posla. Ovo je mjesec za druženja i zanimljive izlaske pa se nećete previše zadržavati u kući! Opustite se i uživajte.

Dobro se osjećate.

 

 

Djevica

Mjesec pred nama donosi značajne stvari kada je vaša poslovna situacija u pitanju. Sada definirate poziciju na kojoj ste pa se potrudite odmah u startu sve svoje potrebe staviti na papir i iznijeti ih ljudima s kojima pregovarate. Važna pravna legalna rješenja, koja utječu na vaše financije stižu iza 10. lipnja.

 

 

Bit ćete u velikoj gužvi tijekom cijelog mjeseca, ali će se isplatiti, zato što će većina vaših poslovnih planova biti realizirana. Neka vas ne brine to što će borbe biti na svakom koraku.

 

 

U ljubavi vam još od kraja siječnja ne cvjetaju ruže. Strasti su tu, ali vas emocije zaobilaze. Čini se da je partner hladan i svađalački raspoložen, a situacija s ukućanima se tijekom prethodnog razdoblja nije mogla nazvati dobrom. Dobra vijest je da se takvo stanje malo popravlja poslije 6. lipnja.

 

 

S partnerom ćete naći zajednički jezik pa će odnos krenuti uzlaznom putanjom. Slobodnim pripadnicima znaka povoljan period za ljubav kreće od 6. lipnja. Problemi s kostoboljom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6