Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Vage ulaze u razdoblje intenzivnih razmišljanja o proširenju posla ili promjeni vezanoj za poslovne suradnike. Prave odluke ćete donijeti nakon 10. lipnja. Do tada pravite planove i rješavajte zaostale financijske probleme.

 

 

Nakon 5.6. vas čeka turbulencija u odnosu s pretpostavljenima pa će tu biti manjih poteškoća. Pravna legalna pitanja će se također pokrenuti iza 5. lipnja pa više nećete imati osjećaj da tapkate u mjestu. Naoružajte se strpljenjem i uspjet ćete u svojim namjerama. Borba s financijama vas očekuje tijekom cijelog mjeseca.

 

 

U ljubavi vam se čini da se netko s vama igra skrivača. Stvari malo krenu naprijed pa natrag pa u krug. Od 10. lipnja će se taj krug zatvoriti, a vi ćete napokon znati kamo idete i kakve planove s vama ima osoba koja vam se od prošlog rujna mota po glavi.

 

 

Od 6. lipnja Venera prelazi u vaše polje strasti, seksualnosti pa će tada biti naglašena mogućnost da uđete u strasnu avanturu. Zauzeti pripadnici znaka u tom razdoblju imaju priliku raditi na proširenju obitelji.

Promjene krvnog tlaka.

Škorpion

Za vas počinje mjesec u kojem ćete se intenzivno baviti svim onim što vam ljudi duguju i što vi dugujete. Ako razmišljate o kreditu, takve ideje ćete razrađivati ​​nakon 5. lipnja. Imate dosta otvorenih poslovnih pregovora i razgovora, a nešto od toga će sigurno do polovice mjeseca doći na realizaciju.

 

 

Novac vam konstantno odlazi iza leđa i vi ne možete ništa učiniti da se to promijeni. Situacija se blago popravlja od 10. lipnja, kada vaš vladar financija Jupiter kreće direktno. Tada ćete se moći razveseliti. Dobit ćete rješenje nekih pravnih pitanja.

 

 

U ljubavi vas opterećuje odnos koji se događa na poslu. Ta priča traje već nekoliko mjeseci i sada vam je dosta nadigravanja i demonstracije moći. Poželjet ćete se nakon 5. lipnja stabilizirati i napokon znati na čemu ste. Otvoren razgovor od početka mjeseca će vam u tome pomoći pa će stvari krenuti na bolje od 5. lipnja.

 

 

Ako ste zauzeti, ovaj mjesec produbljuje međusobno povjerenje i donosi vam dosta ugodnih trenutaka.

Problemi s glavoboljom su prolaznog karaktera. Već od 5. lipnja ćete se osjećati dosta snažnije!

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6