Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Strijelac

Za Strijelce je nastupio period velikih previranja. Ovo se prije svega odnosi na Strijelce treće dekade znaka, kojima retrogradni Saturn daje lekciju o vrijednostima, njihovom čuvanju i stabilnosti na financijskom planu. Jupiter, vaš vladar konačno kreće direktno, 10. lipnja i aktivira vaš polje planova, dajući im šansu da se realiziraju.

 

 

Posao će krenuti stabilnijim tijekom, a vi ćete imati osjećaj da se novac napokon zadržava u vašem novčaniku. Važne pregovore vodite u drugoj polovici mjeseca.

 

 

Iskoristite početak mjeseca da odnos s voljenom osobom definirate i  podignete stepenicu više. Slobodni pripadnici znaka će imati priliku doživjeti fatalan susret, koji će njihove emocije promijeniti iz korijena i donijeti im dah svježine u život.

 

 

Tada vam se može pojaviti osoba koja je različita od svega što ste do sada imali i htjeli, na vama je da odlučite krećete li u jednu uzbudljivu pustolovinu! Zauzeti Strijelci tada mogu očekivati ​​obnovu strasti s partnerom, ali i priliku da još neko umiješa prste u njihov odnos. Od 6. lipnja kreću zanimljiva poznanstva preko posla.

 

Problem s kostima, zglobovima.

 

 

Jarac

Vaš vladar, Saturn je krenuo retrogradnim hodom prošlog mjeseca pa se od tog razdoblja osjećate pomalo zbunjeno u novonastalim okolnostima. Ipak, dogovore koje ste u prethodnom razdoblju postigli, imat ćete priliku tijekom lipnja implementirati i od njih vidjeti financijske efekte.

 

 

Doduše, oni neće biti tako naglašeni kako ste očekivali, ali je važno da se stvari pomiču s mrtve točke. Ovo je mjesec u kojem ćete imati dosta posla oko suradnika, jer ćete morati popratiti svaki njihov korak, kako bi se izbjegli problemi. Jupiter 10. lipnja kreće direktno kroz vaše polje pozicije pa očekujte da se pokrenu neka pitanja vezana za papirologiju koja stoje i nerviraju vas. Povoljan je period za rješavanje pitanja nekretnina.

 

 

U ljubavi ste tihi, najtiši, gotovo da ste se u potpunosti povukli i čak od sebe sakrili. Boravak Venere u znaku Ovna vas je tjerao na bolna preispitivanja koja su se tek nedavno uobličila. Riješili ste velike nedoumice i sada ste spremni za nove pobjede! Venera 6. lipnja ulazi u vaš sektor emocija, kako bi otopila led s vaše duše i pokazala vam da prepuštanje ne znači apsolutni gubitak sebe.

 

 

Imat ćete priliku više izlaziti i družiti se s dragim osobama, a s nekom od njih kreću vrlo strastveni momenti, već iza 5. lipnja. Ako ste u vezi ili braku, ljubomora vas može iznenada mučiti, ali će vas to potaknuti da s partnerom provodite više kvalitetnih trenutaka.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6