Najopširniji  Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

Najopširniji Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

6. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV
Zahvaljujući dobrim strategijama umete da privučete pažnju saradnika ili partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da Vam često pripada neka zapažena uloga u poslovnom dogovoranju. Saradnici uvažavaju Vaš uspeh, što Vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja.

 

 

U periodu od 17. juna, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku.

 

 

 

Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. juna, očekuju Vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u jedanaestom, uz Veneru u Vašem desetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog. Uz povoljne uticaje Jupitera, Marsa i Urana očekuje Vas dodatni priliv energije, niz srećnih okolnosti i novi emotivni talasi. Najveći uticaj na Vašu sreću ima porodica i odnos sa voljenom osobom. Prihvatite različite izazove sa namerom da ostvarite profesionalni uspeh i ljubavnu sreću. Sačuvajte veru da uvek postoji moguća i »dobitna kombinacija«, ali i meru opreza zbog prisustva Marsa u Vašem dvanaestom polju.

 

 

 

DEVICA
Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja.

 

 

U periodu od 18. juna, očekuje Vas napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će nagraditi Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve. Podstičite savremene ideje i pozitivan trend u svom profesionalnom izražavanju. Povremeno kao da Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu.

 

 

 

Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u desetom, uz pozitivan uticaj Venere u devetom, Marsa u jedanaestom i Jupitera u drugom polju, daju mogućnost da ostvarite zajednički uspeh ili zadovoljstvo na različitim poljima. Uz povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom i SMČ, imate sjajnu priliku da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima. Uspeh, sreća i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva, udruživanja ili iz zajedničkog zalaganja. Prati Vas i povoljan upliv Jupitera, a prisustvo Saturna u četvrtom i Urana u osmom polju, opominju na mudrost i oprez sa investicijama, porodičnim vrednostima, i u interpersonalnim ili »nesvakidašnjim« odnosima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6