Najopširniji  Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

Najopširniji Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

6. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Uz ideje koje imate stalo Vam je da se nametnete pred uticajnim saradnicima ili prilikom donošenja važnih odluka. Aktivno učestvujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali Vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici ili predpostavljeni. Važno je da pravilno dozirate svoje zahteve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja Vaš glavni adut.

 

 

U periodu od 19. juna, očekuju Vas uspešni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove mogućnosti. Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike. Imate dobar predosećaj kroz emotivna previranja, tako da priželjkujete harmoničan odnos ili novu ljubavnu romansu. U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu.

 

 

 

Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije.

 

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u devetom, uz pozitivan uticaj Venere u osmom i Marsa u Vašem desetom polju, podstiču Vas na emotivno angažovanje i na rešavanje statusnih, imovinskih ili porodičnih pitanja. Podsticaji koje primate od Marsa i Urana u sedmom polju donose Vam nove ambicije i iznenadne mogućnosti. Zahvaljujući povoljnim aspektima sa Jupiterom u Vašem sazvežđu srećne okolnosti Vas čine izuzetno privilegovanom osobom. Put do poslovnog uspeha ili do lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju emotivnu podršku. Uz naklonost Urana i Jupitera pratiće Vas i niz iznenadnih obrta i srećnih okolnosti.

 

 

 

ŠKORPIJA
Imate utisak da se nalazite se delikatnoj situaciji, jer čini Vam se da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. U periodu od 04. juna, nova poslovna strategija može da Vam obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Bez obzira na različita mišljenja i poslovne prioritete, sačuvajte dobar saradnički odnos. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili odmeravanje sposobnosti u odnosu sa saradnicima.

 

 

Krajem meseca, prihvatite aktivnu ulogu na različitim stranama i mogućnost poslovnog udruživanja. Obratite pažnju na neke korisne susrete i prilagodite svoje stavove u pravcu koji će Vam doneti konkretne rezultate. Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost.

 

 

 

Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Krajem meseca, očekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u osmom, uz pozitivan uticaj Venere u sedmom i Marsa u Vašem devetom polju, predstavlja dobar spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Vaše zadovoljstvo ili »spoljašnji sjaj« proističe iz unutrašnje sreće i ravnoteže koju Vam donosi upliv Marsa, Jupitera i Plutona. Podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas harmoničan odnos – protežirani ste pozitivnim uticajima Neptuna i SMČ-a.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6