Najopširniji  Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

Najopširniji Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

6. lipnja 2017. 0 By Admin

STRELAC
Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. U određenom momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni rezultati.

 

 

U periodu od 07. juna, potrudite se da završite sve važnije poslove koji će Vam obezbediti bolji društveni status ili različite olakšice. Krajem meseca, očekuje Vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja. Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje.

 

 

 

U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

 

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u sedmom, uz pozitivan uticaj Venere u šestom i Marsa u osmom i Jupitera u Vašem jedanaestom polju, pojačavaju ritam i dinamiku privatnih i poslovnih događaja. Posebno uz povoljne uticaje koje primate od Marsa i Urana, očekuje Vas ubrzani ritam u odnosu sa okolinom, voljenom osobom i raznim partnerima kroz mogućnost iznenadnih dobitaka ili sreće. U prilici ste da osetite pozitivnu transformaciju na različitim stranama. Uspeh i lična sreća proističu iz ostvarenih ciljeva koje ste postavili kroz udruživanje i partnerstvo. Prihvatite »lepšu stranu života« i uživajte. Pratiće Vas nove i sjajne prilike koje zahtevaju brzo reagovanje.

JARAC
Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će Vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za osnovnu strategiju. Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni.

 

 

 

Od 08. juna, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem, potencirajte i kontakte sa inostranstvom. Neka drugi prate ili kopiraju Vaš poslovni stil. Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost.

 

 

 

U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je moguće i dostižna. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je stalo.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u šestom, uz pozitivan uticaj Venere u petom i Marsa u sedmom i Jupitera u Vašem desetom polju, naglašavaju dobru mogućnost za poslovnim materijalnim, imovinskim ili statusnim uspehom i napredovanjem u karijeri, ali i u ljubavnim odnosima. Slobodno prihvatite različite izazove, sa namerom da ostvarite novi uspeh i ličnu sreću. Odnos sa partnerom pozitivno utiče na Vaše kreativno izražavanje. Uz promenljive uticaje Marsa i Urana očekuje Vas serija važnih događaja, a umerenost i oprez ponekad predstavljaju najbolji odgovor.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6