Najopširniji  Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

Najopširniji Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

6. lipnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti možete da obeležite svoj profesionalni uspeh.

 

 

 

U periodu od 11. juna, očekuje Vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primeni savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete, ponude ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži ili da nagradi Vaše originalne ideje. Sačuvajte optimističku orijentaciju kako biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese. Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Stalo Vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu ili u odnosu prema voljenoj osobi.

 

 

 

 

Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima. Tek kada pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti osetićete novo zadovoljstvo koje Vas približava zajedničkoj sreći.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u petom, uz pozitivan uticaj Venere u četvrtom i Marsa u šestom i Jupitera u Vašem devetom polju, donosi neke nove ili srećne okolnosti u ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili uz izvesne privilegije. Naglašen je pozitivan uticaj Marsa, Jupitera, Urana i SMČ, ovi aspekti predstavljaju sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog poboljšanja. Sreća i uspeh su dostižni, važno je da Vas emocije podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju. Lično zadovoljstvo i uspeh je moguće ostvariti kroz različite oblike partnerstva ili udruživanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju.

 

 

 

RIBE
Delujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtevno pred saradnicima. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

 

 

Očekuju Vas uspešni rezultati na različitim stranama u periodu od 08. juna. Potrebno je da uspostavite nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika. U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način.

 

 

 

Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj koji imate.

 

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u četvrtom polju donosi oscilacije, ali od 20. juna kada se Sunce premesti u Vaše peto polje, uz pozitivan uticaj Jupitera i Neptuna, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Ukoliko »pomerite« svoje emotivne, duhovne ili praktične granice, moguće je da ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života, kao i novi ljubavni zanos. Uz povoljne uticaje Venere u Vašem drugom ka treećem polju očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama. Pratiće Vas i novi »talas popularnosti«. Poseban priliv stvaralačke i raznovrsne energije donosi Vam povoljan uticaj Plutona i

SMČ-a.

 

Lepotaizdravlje.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6