OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

6. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV

Jun 2017. godine je dobar mesec za vaš poslovni život.

Venera se nalazi u kući karijere Lava, pravi put prema uspehu koji dolazi kroz srećne okolnosti, veze ili vaš šarm, ali može doći i zahvaljujući vašim talentima ili strastvenosti u onom što radite. Sunce, vladar Lava, nalazi se u srećnoj kući, koja je povezana s popularnosti, javnosti, zaštitnicima ili onima koji vas podržavaju, ali isto tako s grupama ili organizacijskim aktivnostima.

S vremena na vreme suočićete se s blokadama ili ograničenjima, ali njih možete prevladati strpljenjem i upornošću. Uopšteno, tokom juna 2017. godine treba da se koncentrišete na konkretne stvari u profesionalnom životu nad kojima imate kontrolu.

 

DEVICA

Zato što su Sunce i Merkur (vladar Device) u kući karijere Device, prve dve dekade su odlične za postizanje željenog uspeha, ugleda i za isticanje.

Opozicija koju prave Sunce i Merkur sa Saturnom otežava stvari oko sredine meseca, ali snažan položaj vladara kuće karijere Device i podrška Jupitera, Urana i Mesečevih čvorova garantuju vam uspeh.

Što se novčane situacije tiče, imamo dobre vesti. Venera – Uran konjunkcija donosi neočekivanu zaradu ili povlastice u prvoj nedelji juna 2017. godine.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6