OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

6. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

S Marsom u kući karijere Vage, jun 2017. godine je mesec pun takmičenja. Imaćete velike ciljeve, želećete da se istaknete, borićete se neustrašivo za svoje ciljeve.

Oslanjaćete se samo na sebe i želećete da dokažete koliko vredite, pa ćete uvežbati sposobnosti vođe. Položaj Marsa u kući karijere Vage donosi vam značajne pobede, ali istovremeno to je i znak buntovnosti, što vam može stvoriti nevolje s nadređenim osobama i autoritetima.

Novac vam pristiže iz dva izvora: kroz profesionalan uspeh i kroz saradnje, sponzorstva, darove, fondove, a možda i kroz nasleđe. Jun je odličan mesec za posao i za veze s osobama iz finansijskih krugova.

 

ŠKORPIJA

Timski rad, pregovori, poslovna partnerstva i briga o kupcima ili korisnicima su na prvom mestu tokom juna i zahvaljujući položaju Venere, imaćete uspeh u tome.

Sreća je na vašoj strani pri suočavanju s konkurencijom i kroz takmičenja. Sve vezano za studiranje, učenje, putovanja i kulturološke ili duhovne ciljeve je intenzivno i dinamično tokom juna zbog Marsa koji vam daje energiju i spremnost za preuzimanje inicijative. Još je jedno polje jako aktivno, vezano za novac.

Sa Suncem i Merkurom u vašem 8. polju, vaši instinkti za posao i investicije su finiji, dodatna zarada vam stiže, kao i darovi i druga materijalna dobra koja dolaze preko drugih i kroz finansijske institucije (banke, osiguranja i slično).

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6