OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

6. lipnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Sunce i vladar kuće karijere Strelca nalaze se u vašoj 7. kući, što znači da tokom juna vaš profesionalni uspeh zavisi više nego ikad od timskog rada, vezama i o vašem odnosu prema drugima.

Mogu se pojaviti nova partnerstva, udruženja, dogovori, kupci ili korisnici. Ali mogli bi biti upleteni u takmičenja ili u parnicu, na sreću s dobrim izgledima za pobedu. Venera, smeštena u 6. kući Strelca donosi više strasti u obavljanju poslova, kreativnosti, a poslovno okruženje bolje će vam odgovarati.

Mars i Pluton, planeta s velikim potencijalom za ostvarenje uspeha, donose energiju u finansijska područja, ali mogu doneti gubitke i napetosti.

 

JARAC

Jun 2017. godine vas voli kada se radi o profesionalnom životu. Harmoničan aspekt koji prave Sunce i Merkur, smešteni u kući posla Jarca, s Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući karijere Jarca, obećava uspeh, ostvarenja želja, prepoznavanje vaših sposobnosti i priznanje koje priželjkujete.

Zatim, Venera, vladar kuće karijere Jarca, je jaka, druge planete ne utiču na nju i smeštena je u srećnoj kući. Uprkos manjim poteškoćama ili odgodama, jun je produktivan i donosi pomak. To je povoljan period u kojem možete pokazati vaše talente i za poslove koje volite raditi i za promoviranje proizvoda ili usluga.

Područje koje uključuje saradnje i pregovore je isto aktivno, ali od vas se traži strpljenje i diplomatski pristup.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6