OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

OVO JE NJIHOV MESEC: Ovi horoskopski znaci će da se obogaate u junu…

6. lipnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

Mars ulazi u kuću posla Vodolije 4. juna 2017. godine. Mars nije samo planeta akcije, nego i vladar ove kuće. To znači da ćete imati potrebu istaknuti se na poslu, bićete aktivniji, energičniji i više ćete ostvariti.

Pred vama je puno posla koji vam donosi prisustvo Marsa u kući posla Vodolije. Možete očekivati i nepredvidive situacije, potrebu da se poslovi hitno odrade i krize kroz koje ćete morati biti hrabri, odvažni i moraćete brzo da delujete. Ovaj uticaj pomaže vam i da rešite probleme koji vas duže vremena brinu i da ostvarite skoro sve što zacrtate.

Uz harmoničan aspekt Marsa i Jupitera s Neptunom, smeštenim u kući novca Vodolije, možete očekivati velikodušne nagrade za vaš trud. Jun je povoljan i za promocije i kreativne i umetničke aktivnosti.

 

RIBE

Tokom juna 2017. godine radije ćete se zabavljati i posvetiti kući i porodici nego poslu. Osim toga, dom i ono što posedujete biće vam u interesu više nego ikad i to se može ispreplitati s profesionalnim interesima (mogu postati deo profesionalnog života ili kočiti profesionalni život).

Povoljan je period za razradu ideja, pregovore, značajne sastanke, planove i projekte, kao i za intelektualne ciljeve poput proračuna, nacrta ili ručnog rada. Tome možemo pridodati i kreativno umetničke ciljeve, ako uključuju izražavanje emocija.

Finansijski, jun donosi pritisak i zato morate da vodite računa o svim troškovima i da štedite koliko god je moguće.

 

luftika.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6