U koliko sati ste rođeni? Sat rođenja vam određuje kakva će vas sreća pratiti kroz život…

U koliko sati ste rođeni? Sat rođenja vam određuje kakva će vas sreća pratiti kroz život…

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Za rođene između 16 i 20 sati

Kasno poslepodne vreme je lutalica. Ljude rođene između 16 i 20 sati krasi nemiran duh koji ih stalno vodi u nove izazove i nepoznate situacije. Oni su društveni buntovnici, a njihova energija pravi je dar. Ipak, posledica toga može biti i sklonost ka teskobi i nervozi. Iako deluju brzopleto, oni gotovo uvek imaju plan pa ne treba brinuti za njihovu budućnost.

 

 

Pokreti su vam dinamični, reči oštre i snažne. Vi brzo mislite i delujete. Želite što više da proživite i volite život u svim vidovima i oblicima. Često menjate odluke i stavove, i neretko istovremeno preduzimate različite poduhvate. Ko vas ne poznaje dobro, može da pomisli da ste brzopleti, ali vi ste itekako svesni šta radite!

 

 

Za rođene između 20 sati i ponoći

Večernja deca su puna samopouzdanja. Ljudi rođeni u ovom periodu su vođe po prirodi, a njihov dominantan duh brzo osvaja. Puni su samopouzdanja i teško ih je pokolebati, a najviše pate ako im drugi povrede ego. Specifični su po tome što im je neophodno da određeno vreme tokom dana provedu sami, kako bi sabrali misli i prikupili energiju za druženje sa drugima.

 

 

Želite da dominirate nad stvarima i situacijama. Imate sklonosti prema filozofiji i književnosti. Produhovljena ste osoba koja bi, kada bi htela, mogla da ima veliki uticaj na ljude oko sebe. Autoritet ste (možda ne svojom voljom) u porodici i društvu, među prijateljima i rodbinom. Ponekad delujete pomalo uobraženo, ali to je zbog toga što ste puni samopouzdanja kao i životne i kreativne energije.

 

 

MojPortal

 

Stranice: 1 2 3