9.6. – Puni Mjesec Savršenstva: Puno napetosti, ali i snažna energija za transformaciju!

9.6. – Puni Mjesec Savršenstva: Puno napetosti, ali i snažna energija za transformaciju!

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Prema nekim drevnim spisima, Jyeshta Devi smatra se Saturnovom ženom. Vrlo lako je moguće da upravo zbog toga ova konstelacija nije jedna od dražih Mjesecu, jer Saturnove kvalitete koje ona donosi su vrlo uznemirujuće za um.

 

 

 

Kao što nas Saturn prisiljava da prihvatimo ograničenja ove fizičke stvarnosti, Jyeshta nakshatra nas prisiljava da osvjestimo svoja osobna ograničenja i prigrlimo svoju sjenu. No, ona nas istovremeno i ohrabruje da radimo više na sebi i težimo prema Božanskoj (ne ljudskoj) savršenosti. Sada kada će Saturn biti u bliskoj konjukciji s Mjesecom, ovaj utjecaj će biti izuzetno snažan.

 

 

Za vrijeme ovog perioda je moguće da će te ljudi krizitirati. Nemoj da te to obeshrabruje. Ponizno prihvati riječi kritike i razmisli što možeš napraviti bolje. Istovremeno, bez obzira koliko će sklonost kritiziranja drugih u tebi biti jaka, pokušaj kontrolirati svoj jezik i budi razuman/na. Prije nego što sudiš nekome, prvo pogledaj sebe.

 

 

Ovaj petak, kada će Mjesec biti udružen s kvalitetama Jyeshta nakshatre, svjesno vodi svoju osobnu energiju na način da ju što bolje iskoristiš. Uzmi si vremena za samo-analizu, razmisli kako možeš poboljšati svoj karakter, i nemoj osuđivati druge.

 

 

4harmony.eu/hr

Stranice: 1 2 3