Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za juni:

Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za juni:

7. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV

SREĆA – SUDIJA – NADA

Ljubav

Lakše ćete tokom juna uspevati da postignete balans u svojim emotivnim ili bračnim relacijama. Veza sa partnerom je prilično stabilna, mada moram primetiti da jedan veliki deo ove stabilnosti zavisi baš od toga koliko vi budete spremni da posvetite svog vremena voljenoj osobi. Moguće je da će vas i neke druge situacije, verovatno poslovne ili prijateljske, jednim delom odvlačiti….Savet za vas je da tokom treće dekade juna obavezno, ako je to ikako moguće, odete negde zajedno, pa makar to bio samo i vikend. Usamljeni Lavovi će tokom juna uživati u svim životnim zadovoljstvima i hedonizmu. Neki od vas mogu pokušati i da sede „na dve stolice“ ili će imati problem da se odluče između dve, podjednako privlačne osobe. Iako vam jun nudi šanse da se smirite i „skrasite“, ne verujem da ćete ih i iskoristiti.

 

 

Posao

Ovo su baš fine poslovne karte i čini mi se da Lavovima obećavaju jedan plodonosan mesec. Ono na šta vam svakako skrećem pažnju jeste kreativnost, ideje i umetničko nadahnuće, kojeg ćete imati neuporedivo više nego inače i koje biste trebali da iskoristite. Ne dozvolite da vaše dobre ideje „čuče“ samo u vašim glavama – iznesite ih na dnevni red, naročito tokom poslednje dekade meseca. U finansijskom segmentu vam sledi stabilizacija, a neki od vas će baš lepo profitirati preko inostranstva.

 

 

Zdravlje

Dokle god ste vi stabilni, dokle god se trudite da balansirate – nećete imati većih problema u zdravstvenom segmentu. Uravnotežena ishrana, pomalo rekreacije, i najvažnije od svega – dovoljno odmora i opuštanja.

 

DEVICA

ISTINA – NESREĆA – ČEŽNJA

Ljubav

Zauzetim Devicama mesec jun donosi različite faze u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Prva dekada vam je prikazana kao najstabilnija i tada biste trebali da se potrudite da maksimalno učvrstite svoj odnos. Već od druge dekade ulazite u jednu nepovoljnu fazu, koja može na dnevni red izbaciti stare nesuglasice i doneti da povremeno dođe do razmimoilaženja u odnosu. Najbolje ćete funkcionisati ako budete mirni i staloženi i potrudite se da strpljivo rešite problematiku. Usamljene Device već početkom juna mogu upoznati osobu koja će u njima probuditi davno zatrpane strasti. Preporučuje vam se da ne ulećete naglavačke ni u šta, samo iz jednog razloga – potrebno je da ovu osobu bolje upoznate, da biste videli da li ste istinski jedno za drugo. Vaše strpljenje samo može biti nagrađeno kvalitetnom vezom.

 

 

Posao

Pred Devicama je mesec promena, mesec jakih aktivnosti i velike dinamike u poslovnom segmentu. Kontakti sa strancima mogu biti više nego uspešni, a neki od vas će čak proširiti svoje poslovanje. Tokom druge dekade juna očekuju vas kontakti sa nestrpljivim ljudima, možda i promene u dogovorima, a ni odnosi sa kolegama neće biti baš najmirniji. No, bitno je da ćete vi i iz ovakvih situacija uspevati da izađete na najpozitivniji mogući način. Prva i treća dekada meseca su dobre za zaradu, novčane prilive.

 

 

Zdravlje

Na žalost, u zdravstvenom segmentu takođe neće biti mirna situacija. Najviše će vam smetati manjak vremena za odmor, preveliko trošenje i odliv energije, što će dovoditi do padova imuniteta. Starijima problemi sa kičmom i očima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6