Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za juni:

Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za juni:

7. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

UDOVAC – PISMO – DETE

Ljubav

Situacija u emotivnim ili bračnim relacijama kod Vaga popravlja se u velikoj meri tokom juna meseca. Istina je da će vaš partner povremeno biti nezadovoljan i opterećen nekom ličnom problematikom, ali ovo ne bi trebalo ni u kakvoj meri da utiče na kvalitet vašeg odnosa. Ako ste u dužoj vezi, itekako je moguće da od druge dekade juna počnete ozbiljnije da razmišljate o budućnosti, zajednici….Neki od vas dobiće vesti o prinovama ili će sa voljenom osobom početi intenzivnije da „rade“ na tome. Ukoliko ste usamljeni, početkom meseca kontakt sa bivšim emotivnim partnerom može dovesti čak i do ponovnog ulaska u emotivnu vezu sa njim. Dobijate priliku da započnete odnos ispočetka, na potpuno drugačijim osnovama. Ostalima – novo poznanstvo sredinom juna, koje se krajem meseca pretvara u vezu…

 

 

Posao

Iako obećavajuć u poslovnom segmentu, jun mesec će biti pomalo naporan pripadnicima ovog znaka. Od vas će se zahtevati velika količina posvećenosti onome što radite, odgovornost i fokusiranost. Nemojte da vam bude žao zbog napora koji ulažete, jer je evidentno da će se oni brzo isplatiti. Neke povoljne informacije stižu do vas već tokom druge dekade juna, a pojedine Vage mogu tokom treće dekade očekivati znatnije poboljšanje, napredovanje, ili početak novog poslovnog projekta. Finansije – dobro.

 

 

Zdravlje

Samo je prva dekada meseca donekle komplikovana kada je zdravstveni segment u pitanju. Ostatak juna je zdravstveno vrlo dobar po vas, naročito ako lepe dane tokom ovog meseca iskoristite za više rekreacije i boravka na svežem vazduhu.

ŠKORPIJA

DETE – SUDIJA – KUĆA

Ljubav

Jun mesec donosi Škorpijama u emotivnim i bračnim relacijama odlične mogućnosti da u potpunosti stabilizuju odnos sa voljenom osobom. Shvatite ovaj period kao nov početak sa ogromnim mogućnostima i potencijalom za vas dvoje. Moguće je da ćete tokom druge dekade jula morati da donesete neku ozbiljniju odluku kada je vaše partnerstvo u pitanju. Kod onih u braku to bi mogla biti odluka koja se vezuje za decu ili za planiranje potomstva. Kod onih koji su u dužim vezama – moguća je odluka o početku zajedničkog života. Ukoliko ste usamljeni od prve dekade meseca otvara vam se mogućnost novog emotivnog početka, nove veze. Savetuje vam se da ne žurite, jer ste zakoračili u priču koja može biti trajna i kvalitetna. Idite polako, dobro upoznajte osobu koja je preko puta vas…

 

 

Posao

U junu mesecu Škorpije mogu da donesu vrlo značajne odluke koje se tiču poslovnog segmenta. Moguće je da će neke od njih ići u pravcu novog ili dodatnog posla. Takođe, ovo je period kada stabilizujete svoj status ili postavljate odličan temelj ka novom poslovnom napredovanju. Imaćete veliku podršku od autoriteta ili bitnih osoba sa kojima blisko sarađujete. Neki od vas počeće ozbiljnije da razmišljaju o pokretanju privatnog posla. Ovo vam se svakako preporučuje, ali od poslednje dekade juna meseca.

 

 

Zdravlje

U junu ćete morati da budete odgovorni prema sebi i stanju svog zdravlja. Neke ustaljene životne navike je vreme da promenite, i za to vam je najpogodnija druga dekada meseca. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju najviše na stomačni deo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6